DecoBird Räystäspääsky

DecoBird Räystäspääsky

DecoBird Räystäspääsky
DecoBird Räystäspääsky
Tuotekoodi: WG421
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 20,00€
Veroton: 16,13€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Decobird räystäspääsky on luonnonmukainen lehmuspuinen puulintu, joka on veistetty ja maalattu käsin ympäristöystävällisillä maaleilla. Se on mukava selkään kiinnitetystä metallirenkaasta roikkumaan esim. katosta, hyllystä tai puunoksasta tarkoitettu lentävä koriste sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Räystäspääsky on pääskyjen heimoon kuuluva pienehkö muuttolintu. Se on ihmisasutuksen lähellä viihtyvä yläpuolelta kiiltävän sinimusta lintu, jolla on pienehkö valkoinen perälaikku. Alapuolelta lintu on valkoinen. Sen pyrstö on matalalovinen ja lyhyempi kuin haarapääskyllä.  Räystäspääsky tekee nimensä mukaisesti mudasta, savesta ja ruohosta pesänsä räystäiden tai muiden katosten alle. Räystäspääskyt ovat taitavia lentäjiä ja viettävät paljon aikaa ilmassa saalistaen hyönteisiä.

DecoBirds lintujen suunnittelussa on hyödynnetty ornitologista asiantuntemusta, jotta puulinnuista saataisiin niin luonnonmukaiset kuin vain mahdollista on. DecoBird linnut antavat luonnonläheisen vaikutelman ajattomasti sisustettuun kotiin. DecoBird Urpiaisen mukana tulee pieni englannin-, saksan-, ranskan- ja ruotsinkielinen informaatiovihko kyseisestä lajista. Puulintu toimitetaan pahvisessa lahjapakkauksessa.

  • Pakkaus: Suljettu pahvipaketti 
  • koko: Pituus: 132 mm x leveys: 143 mm x korkeus 30 mm
  • Paino: 0,044 kg
  • Ominaisuudet: Käsinveistetty lehmuspuusta, maalattu ympäristöystävällisillä maaleilla.
  • Muuta: Sisältää pienen englannin-, ranskan-, saksan- ja ruotsinkielisen informaatiovihkon lajista.

Kuvat: Copyright Wildlife Garden

Powered By OpenCart
Niittytila © 2024 | design: Design Studio WWW