Niittytila

Niittytila

Niittytila on pieni yritys, joka on keskittynyt ulkokasvien ja luonnontuotteiden myyntiin. Niittytila sijaitsee pienen hiekkatien päässä, lähes keskellä Bergön saarta. Bergö sijaitsee länsirannikolla, Merenkurkussa lähellä maailman-perintöaluetta. Mantereen ja Bergön saaren välillä kulkee lossi, joka liikennöi vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lossi on maksuton. Lossimatka kestää vajaat 10 minuuttia. Lossi lähtee Korsnäsin kuntaan kuuluvasta Bredskäristä. Lossin aikataulut löytyvät Kymen saaristoliikenteen sivuilta.

Niittytilan taimisto on keskittynyt pääosin verkkokauppaan, mutta myös ulkomyyntialue/noutopiste palvelee säistä riippuen yleensä toukokuun alusta aina lokakuun loppuun saakka. Myymme taimistollamme puiden ja pensaiden taimia sekä pienissä määrin perennoja. Pääpainomme on koriste- ja hyötypuissa sekä pensaissa. Vartamme itse omista emopuista mm. päärynä-, omena- ja luumupuita. Pyrimme tarjoamaan uusia, Suomessa vielä harvinaisia, mutta kestäviä taimia. Saatavilla olevien taimierien lukumäärä vaihtelee lajeittain huomattavasti kysynnän ja vuodenajan mukaan. Taimivalikoima myös muuttuu vuosittain aiempien vuosien kysynnän suuntaisesti. Ennen mahdollista vierailua voit halutessasi ottaa yhteyttä ja varmistaa, ovatko haluamasi tuotteet paikalla. Kasvit voi myös varata valmiiksi ennen käyntiä. Taimiston yhteydessä sijaitsee myös pieni kokeilupuutarha, jossa on nähtävillä istutettuna osa myymistämme harvinaisemmista kasveista ja joitakin vielä valikoimasta puuttuvia kasveja. Koepuutarhamme ja myyntialueen ympäristön kasvilajeista ja -lajikkeista 53 on vuonna 2021 rekisteröity Suomen Dendrologian seuran ylläpitämään kasvirekisteriin joko Suomen suurimmiksi (jotkut kasveista ainoina rekisteröityinä Suomessa) tai pohjoisimmassa kasvaviksi.

Niittytilan valikoimiin kuuluvat myös luonnonyrttituotteet. Keräämme itse käsin villiyrttejä Bergön saarelta ja kuivatamme ne hyvin miedossa ja alhaisessa lämpötilassa. Lisäksi myymme suomalaisia käsityönä valmistettuja marjatuotteita ja ulkokoristeita. Verkkokauppamme on auki ympäri vuoden ja sen kautta voi myös tilata niin puiden kuin pensaiden taimia, kuivattuja luonnontuotteita sekä käsin luonnonmateriaaleista valmistettuja ulkokoristeita.Bergön ja mantereen välillä kulkee lautta

Toimitamme taimia ja muita tuotteitamme nopeasti ja luotettavasti matkahuollon ja postin välityksellä kaikkialle Suomeen ja sopimuksesta myös ulkomaille.

Tervetuloa käymään tai ota yhteyttä:

Niittytila
Degermarsvägen 74
66220 Bergö
myynti@niittytila.com
Puh: 044 2350036
Y-tunnus:1975296-6

 

Powered By OpenCart
Niittytila © 2024 | design: Design Studio WWW