SuperCat myyräansa

SuperCat myyräansa

SuperCat myyräansa
SuperCat myyräansa SuperCat myyräansa SuperCat myyräansa
Tuotekoodi: SuperCat
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 22,00€
Veroton: 17,74€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

SuperCat myyräansalla voi pyydystää vesi- ja peltomyyriä. Ansa on helppokäyttöinen ja sen käytössä ei tarvita syöttejä tai myrkkyä. Ansa on helppo ja nopea virittää. Kahva vain vedetään ylös ja ansa on käyttövalmis. Virittämiseen ei tarvita voimaa. Ansan laukeaminen on helposti nähtävissä. Ansan kahva on silloin pudonnut alas. Myyrä irroitetaan ansasta vetämällä kahva ylös ja ravistelemalla ansaa. Ansa pyydystää myyriä molemmista suunnista.

  1. Tutki maaperä käytävänetsimellä. Etsin uppoaa maahan helposti, kun olet käytävän kohdalla. Aseta ansa tähän kohtaan.
  2. Leikkaa maahan siististi halkaisijaltaan 6 cm:n aukko siihen tarkoitetulla välineellä. Poista varovasti irtomaa käytävästä. Käytävän tulisi olla niin suora ja tasainen kuin mahdollista.
  3. Nosta varovasti jousellisen puristinosan kahva ylös ja paina loukku aukkoon. Jos loukku ei täytä aukkoa, ripottele sen ympärille lehtiä tai ruohomaata. Loukku on nyt valmiina käyttöön. Tarkasta loukku viimeistään seuraavana päivänä. Peltomyyrät jäävät usein loukkuun jo muutamassa tunnissa.

Pyydystämisen jälkeen aseta loukku takaisin maahan, kunnes siihen ei enää jää kiinni myyriä eikä se aktivoidu. Jos käytävään asetettu loukku pysyy koskemattomana yhden päivä, on todennäköistä, että käytävässä ei ole enää myyriä. Varmistu asiasta jättämällä aukko auki yhdeksi päiväksi peltomyyrien tapauksessa. Jos se pysyy avoinna, käytävässä ei ole enää pyydystettäviä eläimiä. Aseta loukku johonkin toiseen paikkaan. Voit tarkistaa, onko käytävä vielä käytössä tekemällä siihen aukkoja useampaan kohtaan. Jos aukot on piean suljettu tuoreella mullalla, käytävässä on peltomyyriä. Myyrillä on tarkka hajuaisti. Usein käytetty loukku tulisi pestä huolellisesti kuumalla vedellä. Älä käytä saippuaa tai liottimia. Älä myöskään tupakoi loukun lähellä. Säilytä loukkuja hajuttomassa paikassa. Käytä aina suojakäsineitä käsitellessäsi ansoja, sekä työskennellessäsi peltomyyrien tunnelien lähellä. Peltomyyrät karttavat ihmisten hajua.

HUOM! Kontaiaiset ovat rauhoitettuja eläimiä ja niiden tappaminen tai pyydystäminen on kielletty.

Valmistaja: SWISSINNO SOLUTIONS

Powered By OpenCart
Niittytila © 2022 | design: Design Studio WWW