Ruusu The Fairy

Ruusu The Fairy

Ruusu The Fairy
Ruusu The Fairy Ruusu The Fairy
Tuotekoodi: Fairy
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 9,90€
Veroton: 7,98€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

The Fairy - ruususta tulee suotuisissa olosuhteissa noin 50-70 cm korkea ja 70-100 cm leveä pieni pensas. Se on kasvutavaltaan tiheäkasvuinen ja lamoavaoksainen.  Tällä leveällä pensaalla on vaalea kiiltävä lehdistö ja vähän pieniä piikkejä.

The Fairy kukkii vaaleanpunaisin, pienin kukin. Lämpimällä säällä kukat saavat vaaleamman värisävyn. Kukat ovat tiheäkerrannaiset ja kasvavat tertuissa. Kukkien leveys on noin 2.5-4 cm. Niissä on mieto tuoksu. Kukinta on runsasta ja se kestää pitkään. The Fairy kukkii heinäkuulta syksyyn saakka. Kukkia saattaa kehittyä jopa 300 kpl:tta vahvimpiin versoihin. Kukkien paino saa versot lamoamaan maata vasten.  Voidaan käyttää niin maanpeitekasvina, ryhmäistutuksissa kuin yksittäin ruukuissa tai amppeleissa. The Fairy on hieno myös leikkokukkana. Ruusun leikkausaika on keväällä.

The Fairy ruusu viihtyy aurinkoisella paikalla. Kasvi suosii runsasravinteista, multavaa ja vettäläpäisevää maata. The Fairylle suositellaan talvella talvisuojausta. Oksia voidaan harventaa eri korkeudelta. Paleltuneet oksat leikataan pois.

  • Aurinkoinen
  • Menestymisvyöhyke: I-?
  • PH suositus: 5,8-7,8
  • Alkuperämaa: PL

Myyntikoko: C2:20-30 cm. Valitettavasti ei saatavilla.

Powered By OpenCart
Niittytila © 2022 | design: Design Studio WWW