Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl')

Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl')

Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl')
Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl') Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl') Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl') Helmimarja ”Imperial pearl” (Callicarpa bodinieri 'Imperial pearl')
Tuotekoodi: Callicarpa bodinieri 'Profusion'
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 15,00€
Veroton: 12,10€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Helmimarjaa kasvaa luontaisena Länsi- ja Keski-Kiinassa. Luontaisilla kasvualueilla pensaasta tulee n. 3 m korkea ja noin 2,5 m leveä. Suomessa pensas jäänee pienemmäksi. Lehdet sijaitsevat vastakkain ja ovat ovaalinmuotoiset terävällä kärjellä. Väriltään ne ovat tumman vihreät ja saavat syksyllä hienon punaisen värityksen. Kukat ovat vaaleanpunaiset tai purppuranpunaiset ja kasvavat tertuissa. Pensas on yksikotinen.

Pensas tuottaa koristeellisia violetinvärisiä marjoja, jotka säilyvät pensaassa talveen asti. Marjat ovat syötäviä, mutta happaman makunsa vuoksi niitä ei syödä tai käytetä ruoanlaitossa. Helmimarja viihtyy aurinkoisella, tuoreella, runsasravinteisella ja vettäläpäisevällä paikalla. Pensas on talvenarka, mutta koristeellisuutensa vuoksi varteenotettava kokeilukasvi.

  • Menestymisvyöhyke: (I)
  • USDA: 6-9
  • Aurinkoinen, suojainen
  • Ph suositus: 5,6-7,5
  • Alkuperämaa: Puola

Myyntikoko 60-80 cm

Powered By OpenCart
Niittytila © 2018 | design: Design Studio WWW