Niittytilan taimisto

Niittytilan taimisto


Voit jo tehdä taimista ennakkovarauksia. Tuotteiden saatavuus varmistuu keväällä, jolloin ilmoitamme kaikille varauksen tehneille saatavuuden. Varaus ei ole sitova. Voit päättää ilmoituksemme jälkeen haluatko ostaa/tilata taimen.

Tervetuloa Niittytilan taimiston sivuille!Kasvatamme päärynäpuiden taimia


Niittytilan taimisto sijaitsee Länsirannikolla Bergön saaressa. Kasvatamme itse ja toimitamme niin suomalaisten kuin pohjoismaisten viljelijöiden taimia. Tuotevalikoimiimme kuuluvat hedelmäpuut, hyötypuut- ja pensaat, koristepuut- ja pensaat, köynnökset ja perennat.

Itsekasvatetuissa taimissa suosimme ekologisia arvoja. Käytämme ainoastaan luonnonmukaisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Pyrimme tarjoamaan uusia ja erikoisia hyötykasveja, jotka menestyvät Länsirannikon olosuhteissa. Valikoimistamme löytyy uusien ja eksoottisten taimien lisäksi myös perinteisiä ja tunnettuja puita, pensaita ja perennoja.

Puiden, pensaiden ja perennoiden taimia voit tilata verkkokaupan kautta, sähköpostin kautta tai suoraan taimistoltamme. Taimet lähetetään pääsääntöisesti matkahuollon kautta.

 

Tarkenna hakua

Powered By OpenCart
Niittytila © 2017 | design: Design Studio WWW