Niittytilan taimisto

Niittytilan taimisto

Niittytilan taimisto on pieni taimisto, joka sijaitsee länsirannikolla Bergön saaressa. Bergö sijaitsee Merenkurkussa lähellä maailman-perintöaluetta. Mantereen ja Bergön saaren välillä kulkee lossi, joka liikennöi vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lossi on maksuton.Lossimatka kestää vajaat 10 minuuttia. Lossi lähtee Korsnäsin kuntaan kuuluvasta Bredskäristä. Lossin aikataulut löydät Finnferriesin sivuilta.

Taimistomme palvelee säistä riippuen huhtikuun puolivälistä aina lokakuun loppuun saakka. Myymme ja kasvatamme taimistollamme puiden ja pensaiden taimia sekä pienissä määrin perennoja. Pääpainomme on hyötypuissa ja pensaissa. Vartamme itse omista emopuista päärynä-, omena- ja luumupuita. Pyrimme tarjoamaan uusia,Suomessa vielä harvinaisia, mutta kestäviä taimia. Saatavilla olevien taimierien lukumäärä vaihtelee lajeittain huomattavasti kysynnän ja vuodenajan mukaan. Taimivalikoima myös muuttuu vuosittain aiempien vuosien kysynnän suuntaisesti. Ennen vierailua voit halutessasi ottaa yhtettä ja varmistaa, ovatko haluamasi tuotteet paikalla.

Valikoimiimme kuuluvat myös luonnonyrttituotteet. Keräämme itse käsin villiyrttejä Bergön saarelta ja kuivatamme ne hyvin miedossa ja alhaisessa lämpötilassa. Lisäksi myymme suomalaisia käsityönä valmistettuja marjatuotteita ja ulkokoristeita. Verkkokauppamme on auki ympäri vuoden ja sen kautta voi myös tilata niin puiden kuin pensaiden taimia, kuivattuja luonnontuotteita sekä käsin luonnonmateriaaleista valmistettuja ulkokoristeita.Bergön ja mantereen välillä kulkee lautta

Toimitamme taimia ja muita tuotteitamme nopeasti ja luotettavasti matkahuollon ja postin välityksellä kaikkialle Suomeen ja sopimuksesta myös ulkomaille.

Tervetuloa käymään tai ota yhteyttä:

Niittytila
Degermarsvägen 74
66220 Bergö
myynti@niittytila.com
Puh: 044 2350036
Y-tunnus:1975296-6

 

Powered By OpenCart
Niittytila © 2019 | design: Design Studio WWW